Muzica clasică, jazz, fado şi lautarească, într-un singur concert, la Sala Thalia din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orchestra italiană Da Tre Soldi
Orchestra italiană Da Tre Soldi

Orchestra italiană Da Tre Soldi va susţine un spectacol inedit la Sibiu, miercuri, 8 decembrie, de la ora 20, pe scena la Sălii Thalia.

CITIŢI ŞI

Concert Paul Gilbert la Sibiu

Înființată în 2002, orchestra reuneşte artişti consacrați ai scenei italieneşti de jazz şi muzică clasică. Aşa cum se autodefinesc cu umor, prin concertele lor muzicienii propun o călătorie vizionară către sunetele de mâine, cu un ochi la prezent şi o ureche în trecut.

Cei şapte muzicieni au evoluat de‐a lungul carierei lor alături de artişti celebri precum Pavarotti, Riccardo Muti şi în orchestre faimoase ca RAI Symphonic Orchestra Torino sau Sanremo's Sinfonica.

“Trebuie să vedeți cum se îmbină acordeonul, clarinetul, vioara, vocea, violoncelul, contrabasul şi chitara în interpretările originale ale grupului italienesc pentru a înțelege cum o seară obişnuită se poate transforma într‐un spectacol de excepție, greu de refuzat. Orchestra da Tre Soldi vă va încânta cu un concert plin de sensibilitate, pasiune, virtuozitate şi ironie, bazat pe un repertoriu excepțional” a spus Luigi Gageos ‐ producator evenimentului.

Biletele pentru acest concert au fost puse în vânzare la sediul Filarmonicii de Stat Sibiu. Preţul unui bilet este de 20 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de o reducere de 50%.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite