Motociclistul zdrobit de TIR a cedat în lupta pentru viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicu Lombardia, motociclistul rănit în cumplitul accident petrecut la Miercurea Sibiului, a decedat. Prietenii sunt cutremuraţi.

CITIŢI ŞI:

Ciobanul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş (UPDATE)

VIDEO – Sute de oameni la înmormântarea sibiencei ucisă cu 25 de lovituri de cuţit (EXCLUSIV FOTO)

VIDEO - Durere în ziua înmormântării fetei ucisă cu 25 de lovituri de cuţit

Rănile multiple cu care s-a ales Nick, aşa cum îi spuneau apropiaţii, se pare că i-au afectat funcţiile vitale. Cadrele medicale mureşene, deşi au făcut eforturi supra omeneşti pentru al menţine în viaţă, au fost nevoite astăzi să constate decesul pacientului.

Avea doar 38 de ani. Puţin pentru un om plin de caracter, aşa cum îl cataloghează cunoscuţii. Prietenii lui sunt terifiaţi. Nu le vină să creadă că cel mai sufletist dintre ei nu mai e.

image

„Am pierdut un sufletist,un ajutor şi un OM!!!!! Odihnă. Doar atât mai are Nick de făcut“, un prieten din Sibiu.

A lăsat în urmă însă un reper de bunătate, motiv pentru care nimeni nu îl va putea uita uşor. Astăzi colegii lui au umplut forumurile cu comentarii. Sunt cuvinte simple, dar cutremurătoare, care te umplu de lacrimi.

„ Drum bun să ai acolo Nicule, unde şoselele sunt nesfârşite, fără tiruri şi zbori alături de îngeri. Dumnezeu să te aibă în pace!“, semnează un prieten de-al lui din Arad.

Vezi aici cum s-a petrecut cumplitul accident.

image

Accidentul s-a petrecut duminică seară în apropierea localitaţii Miercurea Sibiului. Tânărul Nicu Lombardia, în vârstă de 38 de ani, a fost accidentat grav în timp ce mergea cu motocicleta dinspre Sebeş spre Sibiu, de un TIR, al cărui şofer nu s-a asigurat la trecerea de pe o bandă pe alta.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite