Modernizări de peste un milion de euro în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Klaus Iohannis şi directorul general ADR Centru, Simion Creţu, au semnat ieri contractul de finanţare pentru primele două proiecte depuse de Primăria Sibiu la ADR Centru ca parte a  Planului Integrat de Dezvoltare Urbană.

CITEŞTE ŞI:

Primăria execută sibienii care nu îşi achită taxele

Este vorba despre proiectele „Modernizare strada Faurului” şi "Modernizare centru recuperare si reabilitare copii cu handicap Aleea Streiu, Nr. 8, Sibiu", în valoare totală de aproximativ un milion de euro. „Acest mod de abordare a dezvoltării oraşului în sistem integrat este nou în România. Planul integrat de dezvoltare a Sibiului cuprinde opt proiecte în valoare de 15 milioane de euro”, a declarat Simion Creţu. Proiectul „Modernizare strada Faurului” prevede finanţarea lucrărilor de reabilitare a acestei străzi situate în Oraşul de Jos.

Structura rutieră, stratul de asfalt, locurile de parcare şi trotuarele vor fi refăcute pe întreaga lungime a străzii. Celş de-al doile proiect semnat presupune reabilitarea structurii de rezistenţă a clădirii existente, reabilitarea zonei principale de acces, crearea de facilităţi pentru persoanele cu handicap, amenajarea unei scări de acces şi a unui lift poziţionate pe exteriorul clădirii şi înlocuirea ferestrelor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite