Mircea Baniciu concertează miercuri la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Baniciu
Mircea Baniciu

Concertul va avea loc în Imperium Pub, începând cu ora 21:30,şi va fi precedat de un intro din partea băieţilor din Imperium Jazz Band, urmat de concertul propriu-zis şi de un jam-session.

CITIŢI ŞI

Viaţa cu un idiot” se vede la Kiev

La un an de la ultima prezenţă în clubul Imperium, Mircea Baniciu revine în faţa publicului sibian, cu cel mai nou album al său: „ Best of - vol 2““, un album de colecţie cu piese foarte cunoscute actualizate ca sound pentru 2010.

Plecat prin ţară în turneu, artistul face o oprire şi la Sibiu, pentru o cântare de zile mari, împreună cu Vlady Cnejevici. „ În urmă cu fix un an, Imperium a oferit sibienilor un super-concert marca Mircea Baniciu, care a adus un public numeros şi care a reprezentat unul din cele mai bune concerte desfaşurate în 2009 la Imperium. Întrucât cererile de repetare au fost foarte mari, am reuşit printr-un concurs fericit de evenimente să îl invităm din nou pe unul dintre corifei la Sibiu“, spune Alexandru Fârtat, marketing manager al Imperium Pub.

Înainte şi după recitalul celor doi muzicieni, Imperium Jazz Band va pregăti o serie de surprize, transpuse printr-un repertoriu schimbat şi printr-o sesiune de jam-session.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite