Mini-vedetele fac show în Imperium Pub

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După succesul concursului de karaoke, cotat cu premii de aproape 2.000 de euro, Imperium Pub din Sibiu pregăteşte un nou concept de distracţie în oraş.

CITIŢI ŞI

Show incendiar marca Flamingo Boys,într-un club din Sibiu

Este vorba despre un proiect care vrea să îmbine muzica şi petrecerea, cu promovarea tinerelor talente sibiene. Mai exact, Imperium MiniStars aduce în faţa publicului sibian patru tineri talentaţi, care vor avea scena la dispoziţie toată seara pentru a impresiona şi încânta iubitorii muzicii.

„În oraşul nostru sunt o mulţime de tineri foarte talentaţi, care merită un sprijin mult mai puternic din partea comunităţii. Astfel am ales patru tineri care promit şi care au un potenţial enorm în ceea ce priveşte interpretarea. După părerea noastră ei merită să fie mult mai bine promovaţi, lucru pe care noi îl facem posibil. Imperium MiniStars îi pune pe scena pe Ştefan, Sofia, Pink şi Marius care vor interpreta timp de două ore hituri mai noi sau mai vechi cântând doar cu negative, fără niciun fel de îmbunătăţire pentru vocile lor extraordinare”, explică Alexandru Fârţat, reprezentantul clubului sibian.

Evenimentul este programat să înceapă în această seară, de la ora 22.00. Intrarea este liberă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite