Mingea lui Ilie Năstase şi mănuşile lui Bute, licitate la un bal caritabil de la All Star Game

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De asemenea va fi scos la licitaţie şi un album cu olimpiada din China, un echipament al lui Toni Alexe şi unul al lui Elemer Tordai, iar Ghiţă Mureşean a trimis o minge cu semnătura lui.

CITIŢI ŞI:

Sute de mingi oferite copiilor la All Star Game-ul de la Sibiu care ţine 5 ore!

Se vând bilete pentru All Star Game

Trei sibieni şi doi medieşeni la All Star Game

Evenimentul sportiv de maximă audienţă al primăverii pentru baschetul din România, All Star Game-ul, de sâmbătă după amiază din Sala Transilvania de la Sibiu, va fi urmat de un bal caritabil.

La evenimentul care va marca şi împlinirea a 80 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Române de Baschet şi 40 de ani de la înfiinţarea clubului CSU Sibiu, va fi organizat şi un bal de strângere de fonduri caritabile pentru a ajuta un copil grav bolnav.

„Nu spunem deocamdată numele copilului. Licitaţia este destul de importantă şi sperăm să strângem mulţi bani. Anul trecut la Oradea s-au strâns peste 20.000 de euro” a explicat Mircea Vulc, director executiv la CSU Sibiu şi totodată unul din organizatorii acestui eveniment.

Pentru a fi siguri că la acest bal se vor strânge destui bani, printre obiectele scoase la licitaţie se află multe obiecte care cu siguranţă vor atrage pe cei peste 200 de invitaţi.

„Ilie Năstase a trimis o minge de tenis cu autograf, Gabriela Szabo a trimis o plachetă cu autograf, se va licita şi mingea de joc cu semnăturile jucătorilor. De asemenea va fi scos la licitaţie şi un album cu olimpiada din China, un echipament al lui Toni Alexe şi unul al lui Elemer Tordai, iar Ghiţă Mureşean a trimis o minge cu semnătura lui” a mai explicat Mircea Vulc.

De asemenea se va oferi şi o bursă de 500 de lei pe lună pentru Boldijar Gheorghe, un tânăr baschetbalist cu o situaţie deosebită timp de un an de zile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite