Mii de sibieni au sărbătorit Revelionul în Piaţa Mare (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda temperaturilor extreme de scăzute, centrul oraşului a fost neîncăpător pentru sibienii şi turiştii veniţi în centrul oraşului, la spectacolul organizat de municipalitatea sibiană, în noaptea dintre ani.

Startul distracţiei s-a dat la ora 22.30, cu concertul trupei Non-Profit, urmat de Riff, după ora 23.00.

Şi dacă centrul oraşului era aproape înainte de începerea concertelor, Piaţa Mare a devenit neîncăpătoare, odată cu apropierea de trecerea în noul an. Nici macar temperaturile care au ajuns până la -10 grade nu i-au ţinut pe oamenii care au vrut sa marcheze intr-un mod inedit trecerea dintre ani, în case.

image

La miezul nopţii, cerul Sibiului a fost luminat de focul de artificii, urmărit cu atenţie de sibienii prezenţi în centrul, timp de mai bine de 10 minute. Oamenii au desfăcut sticle de şampanie, au ciocnit cu prietenii veniţi în centrul oraşului şi şi-au făcut urări pentru anul care tocmai a început.

Imediat după focul de artificii de la miezul nopţii a cântat Cargo, iar apoi 1.00 Juke Box. Anul acesta, sibienii care au ales să asiste la concertele din centrul oraşului au avut parte, pe tot parcrsul serii, şi de un impresionant joc de lasere, care i-a acompaniat pe artişti, pe toată durata serii.

image

Evenimentele din centrul Sibiului au fost organizate de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu cu sprijinul Primăriei Sibiu şi a avut un buget de 153.800 lei.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite