Sibiu: Îmbulzeală pentru Michelangelo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Îmbulzeală pentru Michelangelo
Sibiu: Îmbulzeală pentru Michelangelo

Prima carte din colecţia “Pictori de geniu”, distribuită astăzi împreună cu ziarul “Adevărul” a stârnit un mare interes în rândul sibienilor, care s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a se asigura că pun mâna pe “Viaţa şi opera lui Michelangelo”.

Astfel, chiar dacă ziarele au ajuns în magazine şi la chioşcuri în jurul orei 8.00, au fost oameni care au stat la coadă încă dinainte de ora 5.00. “Eu am fost primul aici.  Am venit încă de la 4.45, pentru că ştiam că o să se facă coadă şi vroiam să fiu sigur că prind cartea. Le am pe toate şi nu puteam să ratez nici această colecţie, pentru că sunt cărţi foarte bune”, ne-a spus Ştefan Corodeanu, în vârstă de 72 de ani.
Pentru a face faţă valului mare de clienţi care aşteptau cărţile, vânzătoarele de la magazinul R-Kiosk de pe Nicolae Bălcescu au lăsat să intre doar câte zece clienţi în magazin şi au acordat cel mult două cărţi fiecăruia, sibienii profitând din plin de această oportunitate. “ Am luat una pentru mine şi una pentru naşul meu. Sunt convins că şi această colecţie se va ridica la nivelul celorlalte scoase până acum şi o să încerc să fac rost de toate. Este o colecţie foarte bine venită, pentru că mă interesează acest domeniu”, ne-a spus Dumitru Aman.
Imediat ce s-au văzut cu cărţile în mână, mulţi dintre sibieni le-au desfăcut şi au început să le răsfoiască. “Aşa  cum mă aşteptam, este foarte interesantă. Grafica şi culorile sunt foarte bune, iar calitatea hărtiei este de excepţie”, a spus Dumitru Lotrean.
“Viaţa şi opera lui Michelangelo” s-a distribiut astăzi gratuit împreună cu ziarul “Adevărul”, iar miercurea viitoare, pasionaţii de artă şi literatură îşi vor putea achiziţiona “Viaţa şi opera lui Leonardo da Vinci”, la doar 12,99 lei.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite