Sibiu: Doar patru maşini au defilat la marşul pentru Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marşul auto organizat în memoria regelui muzicii pop a fost un fiasco, doar patru maşini defilând de la Sala Transilvania la parcarea Complexului Comercial Şelimbăr.

Plănuit de Ziua Naţională a Statelor Unite ale Americii, marşul auto pentru Michael Jackson nu a adunat mulţi fani dornici de a-l omagia pe cel care va rămâne în istorie ca Regele Muzicii Pop. La ora 11.00, când convoiul de maşini ar fi trebuit să plece spre Parcul Comercial Şelimbăr, în faţa Sălii Transilvania nu erau decât câţiva adolescenţi, veniţi pe jos sau cu bicicletele.

Trebuiau să vină peste 200 de persoane
“Aveam confirmări de la peste două sute de personae, nu ştiu de ce n-au mai venit. Nu va mai fi niciun marş auto, cu ce să-l facem dacă fani cu maşini nu sunt”, a declarat Teodora Raica, organizatoarea marşului la 11.30 când încă nimeni nu şi-a arătat intenţia de a lua parte la manifestaţie. Un sfert de oră mai târziu, marşul s-a ţinut totuşi, dar nu a fost unul demn de numele şi faima Regelui Pop. Doar patru maşini au plecat încet spre Promenada Mall, cu maşina Poliţiei Rutiere în faţa.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite