Meniu special de Paşti la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei peste 400 de pacienţi ai Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, care nu  pot fi alături de familie de  sărbători, vor avea parte de un meniu special în prima si a doua zi de Paşte, din care nu vor lipsi produsele tradiţionale.

Citiţi şi:

Policlinica este închisă de Paşti

Val de agresiuni în Sibiu

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, pe 24 şi 25 aprilie bolnavii vor primi la micul dejun ceai, ou roşu, pate, margarină, pâine şi pastă de peşte, la prânz vor avea ciorbă de văcuţă, friptură de porc cu piure de cartofi şi salată de varză, cozonac, supă cremă de zarzavat şi crutoane, friptură de porc cu orez sârbesc şi cozonac, iar cina va include ceai, margarină, brânză topită, salam, pate şi telemea.

Meniul pentru pacienţii cu regim special cuprinde următoarele preparate: ou roşu, ciorbă de vacuţă , friptură de pui cu garnitură si salată, tocaniţă de pui, măr şi portocale.

Pacienţii care se pot deplasa vor putea participa la Slujba de Înviere, care se oficiază în fiecare an în Biserica din incinta spitalui, iar la ora 6.00 se vor împarţi paştile în toate secţiile spitalului, astfel vor ajunge şi la pacienţii imobilizaţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite