Medieşenii săltaţi de oamenii legii, acuzaţi că duceau imigranţi arabi la muncă în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de 12 de persoane au fost săltate, în această dimineaţă, de ofiţerii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu, în urma unor descinderi efectuate la Mediaş.

UPDATE ORA 13.00 Conform unor surse din cadrul anchetei, cele 12 persoane ar fi ajutat cetăţeni din ţări din afara Uniunii Europene, respectiv cetăţeni de origine arabă, să ajungă în ţări comunitare, precum Italia, la muncă, şi le-au făcut acte false pentru a nu avea probleme.

Acuzaţii au între 20 şi 40 de ani, spun anchetatorii, şi sunt medieşeni. Ei urmează a fi audiaţi de procurorii de la Alba şi trimişi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE ORA 10.45 Persoanele reţinute în urma descinderilor din această dimineaţă se află în prezent la sediul Poliţiei Mediaş. Conform informaţiilor de la această oră ele urmează a fi transportate pentru audieri la Parchetul din Alba Iulia.

Potrivit unor surse, descinderile au început în această dimineaţă, concomitent la Mediaş şi Bucureşti. Numai din Mediaş au fost săltate 12 de persoane, bănuite că ar falsifica paşapoarte. Se pare că o parte dintre cei săltaţi sunt acuzaţi şi de trafic de persoane. Defapt, aceştia se foloseau de documentele false pentru a putea trafica persoane în alte ţări.

Oamenii legii au ridicat de la domiciliile acestora şi mai multe aparate, despre care anchetatorii cred că le foloseau pentru a falsifica documentele.

Cele 12 de persoane sunt conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, unde urmează a fi audiate.

Vom reveni cu amânunte!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite