Medieşenii au moral înaintea meciului cu Steaua: "O sufocăm!", "Victoria este la îndemâna noastră!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medieşenii nu se tem deloc de meciul de diseară şi se arată foarte încrezători în puterile lor. Dimpotrivă, nu concep alt rezultat decât o victorie împotriva Stelei lui Olăroiu.

CITEŞTE ŞI:

Secundul lui Pustai: "Dinamo nu ne-a surprins cu nimic"


Una dintre revelaţiile acestui campionat, Gaz Metan Mediaş speră să dea lovitura în acest an, calificându-se în Liga Europa. Pentru asta, vedeta Eric de Oliveira vrea să profite de haosul din tabăra Stelei şi să câştige derby-ul pentru Europa.

„Cu o victorie depăşim Steaua. Îmi doresc să câştigăm acest joc şi chiar să marchez. Cred că va fi un meci tare, din care noi vom ieşi învingători", a declarat atacantul Gazului. "Nu le vom lăsa spaţii. Suntem capabili să jucăm în viteză şi să-i sufocăm. Dacă ne impunem ritmul, vom bate. Acest meci este decisiv în privinţa calificării în Europa", l-a completat şi căpitanul echipei, Cristi Todea.

Tehnicianul Mediaşului, Cristi Pustai, este ceva mai temperat în privinţa şanselor echipei sale. "O modificare de antrenor aduce şi schimbări, dar noi nu gândim decât la bucătăria noastră. Meciul e plin de semnificaţii. O victorie ne-ar apropia de Liga Europa, ceea ce ar fi o performanţă extraordinară pentru clubul nostru", a explicat profesorul de matematică.

"Văzând ultimul meci al Stelei, cu Rapidul, cred că victoria este la îndemâna noastră'",  Ioan Horoba director general Gaz Metan Mediaş

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite