Medieşenii au ieşit în stradă, pentru a salva cluburile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 medieşeni s-au strâns sâmbătă seara, în jurul orei 22.00,  în Piaţa Regele Ferdinand I, pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de decizia Consiliului Local de a închide localurile din centrul istoric la ora 22.00.

CITIŢI ŞI

Mediaşul se culcă la 22.00. Barurile şi discotecile se închid devreme

Potrivit Nova Tv Mediaş, participanţii la întâlnirea nocturnă au explicat că au dorit ca în acest fel să arate că există oameni care doresc să poată ieşi undeva seara în week-end-uri. „ Mi se pare absurd, aşa ceva nu se face. O concluzie trebuie să se ia atunci când toată lumea este de acord cu treaba astea. Ei au votat, dar nu au întrebat localnicii“, a spus unul dintre tinerii care au ieşit în stradă, pentru Nova Tv.

Protestul medieşeniilor a fost unul paşnic, limitându-se la o plimbare liniştită, prin Piaţa Regele Ferdinand I. Cei care au ieşit în stradă promit însă că acţiunile de acest gen vor continua, dacă nu se va reveni asupra deciziei laută de Consiliul Local.

Conform hotărârii CL, medieşenii vor găsi magazine deschise între orele 8.00-23.00 din luna mai până în luna septembrie şi între orele 8.00-22.00 din octombrie până în aprilie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite