Mediaşul participă în weekend la evenimentul, “România joacă tenis”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 7 şi 8 mai, România joacă tenis! Cel mai mare “simultan” de tenis derulat vreodată la noi în ţară va cuprinde 23 de cluburi sportive din 20 de oraşe şi 18 judeţe, printre care şi judeţul Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Secundul lui Pustai: "Dinamo nu ne-a surprins cu nimic

Cristi Pustai, printre favoriţii lui Copos pentru a prelua Rapidul

Peste 1 000 de jucători amatori de tenis vor juca în 23 de competiţii programate să aibă loc în acelaşi timp. În plus, alte câteva mii de pasionaţi din toate colţurile ţării vor fi pe teren în meciuri partener (partide cu miză) sau meciuri amicale. Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului BCR Tenis Partener, demarat în 2009 şi aflat la al treilea sezon. Una dintre componentele de bază ale BCR Tenis Partener este circuitul de competiţii dedicate amatorilor (în 2011: 200 de turnee organizate în 101 cluburi sportive, din 53 de oraşe), weekendul în care România joacă tenis! detaşându-se ca cel în care e derulat, simultan, un număr-record de evenimente de acest gen.

Dacă, de-a lungul sezonului, media competiţiilor BCR Tenis Partener programate la un sfârşit de săptămână este şase, pe 7 şi 8 mai 23 de turnee vor avea loc, în acelaşi timp, în tot atâtea cluburi sportive. Prin numărul şi  răspândirea geografică a turneelor, mesajul România joacă tenis! prinde contur şi autenticitate. 

  Înscrierile pe tablourile de joc, care vor cuprinde peste 1 000 de pasionaţi, sunt deja deschise. Pentru a participa la una din cele 23 de competiţii România joacă tenis!, un jucător trebuie să facă parte din comunitatea BCR Tenis Partener, cerinţă valabilă şi pentru a putea disputa, în weekendul respectiv, meciuri partener (partide cu miză).

În judeţul Sibiu evenimentul este marcat la Cupa Dafora, ce are loc la Mediaş începând de sâmbătă dimineaţă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite