Maşinile parcate aiurea se ridică şi noaptea la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea sibiană a anunţat că din această săptămână, două echipe vor asigura activitatea utilajului de ridicat maşini parcate sau staţionate neregulamentar pe domeniul public.

CITIŢI ŞI:

VIDEO – Adevărul de Seară a testat noua centură ocolitoare a Sibiului (GALERIE FOTO)

Primăria demarează campania „Reabilitarea Centrului Istoric Sibiu”

Zona Calea Şurii Mari – Drumul Ocnei a fost reconfigurată cu 1,5 milioane lei

Dacă până în prezent exista un singur echipaj care identifica în teren autovehiculele parcate neregulamentar, din această lună două astfel de echipaje vor intra în teren şi vor solicita utilajul de ridicat ori de câte ori constată contravenţii. Astfel în timp ce unul dintre echipaje solicită şi asistă utilajul de ridicat în sancţionarea unei contravenţii, celălalt echipaj va căuta în teren un alt caz.

„Am luat această măsură pentru a continua ordonarea traficului în zonele aglomerate. Există în oraş zone foarte solicitate ca volum de trafic. Dacă parcarea nu se face în mod riguros, traficul va avea de suferit. Vor fi ridicate maşini chiar şi noaptea” a spus primarul Klaus Iohannis. Suma totală încasată de pe urma activităţii acestui utilaj, în perioada 1 iulie 2009 – 10 noiembrie 2010, este de 434.300 de lei.


Un număr de 17 autovehicule au rămas în spaţiul de depozitare nerevendicate, o parte din acestea fiind deja trecute în proprietatea municipiului, conform legislaţiei.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite