UPDATE Show-ul auto nocturn, Midnight Racers Legal Event, s-a amânat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai tari maşini din zona de sud a Transilvaniei se adună începând de mâine la Sibiu pentru o demonstraţie de forţă. Aproape 100 de maşini puternice, majoritate amodificate pentru performanţă, iau startul la Midnight Racers Legal Event.

CITIȚI ȘI;

Concurs de popice pentru nevăzători, în weekend la Tălmaciu

Cocktail cultural cu muzică şi mâncare bună în weekend

Expoziție EEA & Norway Grants în faţa Muzeului de Etnografie Universală din Sibiu

UPDATE - ora 17.50 - Show-ul se amână

Evenimentul Midnight Racers Legal Event în colaborare cu ASCER ce urma să fie organizat în perioada 9 – 11 septembrie 2011, la Sibiu, se amână din cauza unor probleme logistice ce nu au putut fi rezolvate în timp util. “Se încearcă reprogramarea evenimentului în cursul acestui an, la o dată care va fi comunicată ulterior.Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de amânarea acestui eveniment” se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Spectacol automobilistic

Midnight Racers Legal Event va avea loc începând de vineri şi până duminică în parcarea magazinului Trident de pe Şoseaua Alba Iulia. Organizat în premieră, evenimentul are scopul de a arăta şoferilor că se poate conduce agresiv şi cu viteză numai în anumite condiţii de siguranţă şi că siguranţa în trafic reprezintă mai mult decât o vorbă în vânt.

„Obiectivele evenimentului sunt reprezentate de atragerea atenției șoferilor asupra pericolului consumului de alcool înainte de a se urca la volan, atragerea atenției șoferilor asupra pericolului condusului agresiv sau cu viteză în exces şi instruirea participanților la trafic în metode de prim ajutor”, spune Iulia Sorin Ghinţu, organizator al Midnight Racers Legal Event.

Maşini alese
Până în prezent, la eveniment s-au înscris aproape 90 de maşini din Sibiu şi din toată ţara. Sibienii care vor asista la demonstraţii vor putea vedea la treabă adevăraţi bolizi, precum: Toyota Celica, Audi 100 Quattro, BMW Seria 3 şi Seria 5, VW Corrado WR 6, toate modificate. Acestea se vor întrece atât în concursuri de frumuseţe, precum „Best car of the show”, „Best wheels”, „Best Interior/Exterior” sau „Best Custom”.

În paralel, vor avea loc şi competiţii drift şi burnout, sau de îndemânare pentru şoferi. Spre exemplu, Handling Your Way este o competiție de îndemanare care se va desfașura contratimp pe un traseu amenajat.

Participanții vor evolua o singură dată pe traseu și vor fi cronometrați cu celule laser profesioniste. Intrarea la Midnight Racers Legal Event este liberă pentru toţi vizitatorii în toate cele trei zile ale evenimentului.

Evenimentele încep în fiecare zi, de la ora 10.00, şi se încheie târziu în noapte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite