Maşina de ridicat din Sibiu este „în concediu“ până luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii îndisciplinaţi au scăpat săptămâna aceasta de pericolul de a le fi ridicate autoturismele, dacă le parchează la întâmplare.

Totul după ce, întreaga echipă ce lucrează pe vehiculul de ridicat e în concediu. „În această săptămână utilajul de ridicat maşini nu va ieşi la lucru, deoarece angajaţii care lucrează pe acest autovehicul sunt în concediu de odihnă. S-a luat decizia de a merge toţi în acelaşi timp în concediu, pentru că maşina nu poate funcţiona dacă unul din ei lipseşte. Iniţial noi am dorit să fie cel puţin două echipaje care să lucreze pe această maşină, dar din cauză că posturile sunt blocate de Guvern, nu am putut angaja oameni în plus”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu. De luni îşi va relua activitatea.


A scăpat de „ridicat“
Un şofer bucureştean a scăpat ca prin urechile acului de taxa de ridicat, după ce a parcat pe linia de tramvai, blocând circulaţia pe linia Sibiu-Răşinari. Zeci de călători au fost nevoiţi să coboare şi să meargă pe jos de la Grădina Zoologică spre oraş.Vatmanul nu a avut încotro. „ De la 13.30 stăm şi aşteptăm să vină cineva. Acum este aproape ora 15.00, iar eu la 14.00 trebuia să plec înapoi către Răşinari“, a spus Nicolae Haşa, vatmanul tramvaiului.
După ce s-a relaxat aproape două ore la Zoo, şoferul s-a întors la maşină, unde îl aşteptau atât vatmanul, cât şi un reprezentant al Poliţiei Comunitare, care l-a amendat cu 100 de lei. El şi-a motivat gestul prin faptul că nu ştia că pe acolo trece tramvaiul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite