VIDEO – O familie din București a ajuns cu mașina în prăpastie. Un copil de 7 ani este în comă profundă GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident spectaculos astăzi aproape de intrarea dinspre Sibiu în stațiunea Păltiniș. Un bucureștean a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în prăpastia de la marginea drumului. Copilul bărbatului, în vârstă de doar 7 ani, ajuns la spital în comă profundă.

Polițiștii spun că accidentul a avut loc din cauza vitezei neadaptate. Mașina a rupt parapetul de pe marginea șoselei, și s-a rostogolit în prăpastie aproximativ 100 de metri.

”Evenimentul rutier s-a produs pe fondul vitezei neadaptate. La ieșire dintr-o curbă conducătorul auto a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în prăpastia de pe marginea părții carosabile. În urma impactului au rezultat trei victime, în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale vom stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii acestui eveniment rutier”, a spus comisarul șef Narcis Voinea, șeful Poliției Rutiere a Municipiului Sibiului.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Bărbatul aflat la volanul mașinii, soția lui și fiul lor erau la Păltiniș din 27 decembrie, și mâine ar fi trebuit să plece acasă. Cei doi soți au traumatisme toracice și fracturi costale, însă starea micuțului de 7 ani este critică.

”Am găsit în afara carosabilului trei victime, doi adulți și un copil. Copilul e în stare gravă, e în comă profundă”, a spus Daniela Țăran, medic SMURD Sibiu. 

Copilul este în comă de gradul IV și va fi transferat astăzi la un spital din București.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite