Mărul elevilor ajunge abia anul viitor, în şcolile sibiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţat cu mare fast înainte de începerea anului şcolar, programul „Fructele în şcoli“, bate, deocamdată, pasul pe loc, la Sibiu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar, mărul va ajunge pe băncile elevilor sibieni abia de anul viitor. „ Deocamdată, elevii primesc doar laptele şI cornul, la fel ca şi în anii anteriori. Pentru măr, ştiu că la Consiliul Judeţean s-a discutat şi cred că de la 1 ianuarie va ajunge şi acesta“, spune Constantin Gorun, inspector şcolar general.

Consilierii spun însă că procedurile greoaie de licitaţie pentru distribuirea alimentelor, sunt cele care pun beţe în roate programului.

„ Deocamdată, noi nu am primit exact procedurile în baza cărora va fi efectuată această licitaţie. Comisia s-a întrunit o dată la finele lunii trecute şi zilele următoare se va mai întruni încă o dată, legat de această licitaţie. Dacă se întrunesc condiţiile, atunci licitaţia se va efectua cât de repede posibil”, a explicat Ioan Banciu, vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite