VIDEO - Mărturisirea şocantă a criminalului: „Fra, am omorât-o pe Viorela“ (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia criminalului din Copşa Mică e disperată de gestul lui Dorel Marcu, de 21 de ani. Acesta şi-a ucis ieri concubina, în Spania, şi apoi a arătat cadavrul victimei, pe webcam, familiei aflate în România.

CITIŢI ŞI:

Tatăl criminalului cu webcam: „Viorela îi spusese că e însărcinată cu altcineva“

VEZI AICI CINE ESTE CRIMINALUL CARE ŞI-A UCIS SOŢIA ÎN SPANIA!

„Fra, am omorât-o pe Viorela“. Aşa şi-a început mărturisirea crimei şocante, Dorel Marcu, la telefon, după care, pe internet, cu ajutorul unui webcam, le-a şi arătat celor de acasă, imaginile de o cruzime rară, cu fata strangulată.


Familia criminalului din Copşa Mică este şocată de gestul acestuia.

image

Ştiau că, în ciuda celor 5 ani de relaţi, povestea lor de dragoste nu era presărată cu clipe de neuitat, dar au sperat că totul va fi bine şi nici prin gând nu le-a trecut că se poate ajunge la aşa ceva.


Împreună aveau o fetiţă de 3 ani, Ana Maria.

„Tatăl agresorului ne-a anunţat că a vorbit pe internet cu fiul său din Spania şi a văzut chiar imagini cu cadavrul concubinei, pe un webcam. Acesta era îngrijorat că fiul său ar urma să o ucidă şi pe sora concubinei, imediat ce ar ajunge acasă“, spune Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Conform anchetatorilor s-a luat rapid legătura prin Interpol, dar şi cu ataşatul ambasadei noastre în Spania şi poliţia din Madrid a fost anunţată. Oamenii legii spanioli se pare că au reuşit să ajungă la domiciliul agresorului înainte ca sora victimei, în vârstă de 13 ani să ajungă acasă, astfel a doua crimă fiind prevenită.

image

Poliţiştii sibieni spun că nici suspectul şi nici victima nu au avut probleme cu legea cât au fost în ţară.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite