Managerul spitalului judeţean Sibiu vrea să demisioneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare spital din judeţul Sibiu riscă să rămână fără cel mai important om aflat pe funcţie de conducere în această instituţie.

CITIŢI ŞI:

Spitalul Judeţean Sibiu funcţionază ilegal

Datorii de peste 13 milioane lei la spitalul judeţean Sibiu

Managerul unităţii, doctorul Adrian Şanta, cel care se află în funcţie din luna septembrie a acestui an, a mers cu hârtia de demisie semnată la Consiliul Judeţean Sibiu. Şanta a fost primit la sediul instituţiei care a preluat spitalul de la Ministerul Sănătăţii, chiar de către preşedintele CJ, Martin Bottesch. Acesta spune că a reuşit să îl facă pe Şanta să nu ia o decizie în privinţa renunţării la funcţia de conducere pe care a ocupat-o prin concurs. Motivele se pare că au legătură cu situaţia financiară în care se află unitatea spitalicească.

„Domnul Şanta a venit cu demisia în mână, dar după ce am purtat o discuţie cu dumnealui, am stabilit să nu îi accept deocamdată demisia. Mi-a invocat motive personale, dar l-amn rugat să se mai gândească. Domnia sa este oricum în concediu de odihnă până în 3 ianuarie. Am convenit ca după revenirea din concediu să ne mai vedem încă odată” a spus Martin Bottesch, care a mai adăugat că el personal este mulţumit de activitatea depusă de Şanta.

În prezent spitalul judeţean Sibiu, are o datorie totală ce depăşeşte suma de 13 milioane lei.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite