Manageri de nota 10 la Consiliul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Sibiu se poate lăuda că în fruntea principalelor instituţii de cultură aflate în subordinea sa are puşi oameni care ating perfecţiunea sau sunt aproape de aceasta, din punct de vedere managerial.

CITIŢI ŞI:

Răcuciu a fost numit temporar prefect al Sibiului

Vezi programul hipermarketurilor din Sibiu, de sărbători

Filarmonica de Stat Sibiu, cu Ioan Bojin în frunte, Centrul "Cindrelul-Junii Sibiului", condus de Livia Macrea şi Şcoala Populară de Arte, administrată de Lia Bologa, au avut parte de controale de la trei comisii special constituite de CJ. Acestea au analizat şi evaluat activitatea instituţiilor şi a directorilor şi rezultatele au fost excelente.

Dacă Livia Macrea şi Lia Bologa au primit nota maxima, 10, Ioan Bojin a fost punctat “doar” cu 9,5. Pentru cei trei directori consilierii judeţeni trebuie acum să se întâlnească mâine în şedinţă extraordinară ca să decidă prelungirea mandatelor acestora la conducerea instituţiilor subordonate CJ.

Cei trei vor fi numiţi pe aceleaşi funcţii pe care vor sta până la finele lui februarie 2011, atunci când este programat un nou concurs pentru ocuparea posturilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite