Mâine se deschide la Sibiu Gymbodance, locul unde te menţii în formă dansând

0
Publicat:
Ultima actualizare:

GymboDance se defineşte ca fiind combinaţia perfectă dintre dans şi sport, cu o gamă largă de activităţi destinate tuturor vârstelor. Centrul dispune de două săli de activităţi, una destinată activităţilor artistice iar cealaltă activităţilor sportive.

CITEŞTE ŞI:

Dascălii sibieni s-au bătut în ping-pong

“Dorim să dezvoltăm aria artei, să fim alături de micii dansatori şi sportivi, să le dezvoltam talentele şi să creăm următoarele generaţii de profesionişti. Alături de aceştia îi asteptăm pe părinţi şi bunici, pe toţi cei care ne vor ajuta să dezvoltăm numeroase activităţi şi să demonstrăm că acestea nu au vârstă” , a declarat Radu Coţofană, unul din iniţiatorii proiectului.

GymboDance pune  la dispozitia clientilor vestiare curate şi spaţioase şi un bar sportiv unde puteţi savura un fresh de portocale sau puteţi asista la orele desfăşurate în sala de activităţi artistice.

Din activitatile care se vor desfăşura în cadrul GymboDance enumerăm dansuri pentru copii, pentru adulţi, aerobic, zumba, Tae-bo şi Pilates. GymboDance este situat pe strada Mărăşeşti nr.9 în căldirea MISAM.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite