Maia Morgenstern a lansat, la Sibiu, „prietenul copiilor diabetici“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renumita actriţă, mamă a trei copii, a fost prezentă la Congresul Naţional al Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice pentru a lansa HumaPen® LUXURA HD în prezenţa a peste 500 de medici diabetologi.

CITIŢI ŞI:

Constructorul, vinovat de fisurile de la terminalul de 60.000.000 de la aeroport

Primul Ministru al Bavariei face forum economic pentru atragerea de investiţii la Sibiu

O sibiancă a vrut să se arunce de la etajul zece

Maia Morgenstern a catalogat stiloul injector pentru insulina, ca fiind „un prieten al copiilor diabetici“ pentru că este uşor de folosit şi este destinat pacienţilor ce necesită precizia dozării cu jumătate de unitate de insulină.

„Punerea la dispoziţia pacienţilor, în special părinţilor sau persoanelor care au în îngrijire copii cu diabet, a unui instrument cu precizie de jumătate de doză înseamnă oferirea unei noi şanse pentru succesul terapeutic în cazul acestor copii care au nevoie de un control cât mai bun al unei afecţiuni cu care vor trăi toata viaţa”, declară Daniel Popescu, Director Corporate Affairs, Eli Lilly România.

Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul celui de-al 36-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice care reuneşte,în perioada 26-29 mai, la Sibiu, peste 500 de specialişti în domeniu, din ţară şi străinătate.

La nivel naţional peste 2200 de copii suferă de această afecţiune.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite