Mai mulți angajați ai Poștei din Sibiu ar putea fi disponibilizați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Posibilele disponibilizări vor afecta doar angajații de la țară, iar cei care vor pleca vor primi între 3 și 6 salarii compensatorii, în funcție de vechime. Sindicaliștii spun că au fost informați încă de anul trecut că ar putea fi dați oameni afară.

Oficiul Județean de Poștă se pregătește, se pare, de disponibilizări. Acestea vor afecta doar oamenii care lucrează la țară, unde mai multe subunități au fost desființate.

”Noi am renunțat la anumite subunități poștale care nu ne aduceau niciun profit și nu le mai puteam justifica”, a declarat pentru Adevărul Cristian Stratula, director operațional în cadrul Oficiului Județean de Poștă Sibiu.

Potrivit acestuia, în cazul în care vor fi dați afară, oamenii vor primi între 3 și 6 salarii compensatorii, în funcție de vechime.

”În total, noi din septembrie până acum avem 19 persoane în șomaj tehnic, care probabil vor fi disponibilizate”, a mai spus Cristian Stratula.

Sindicaliștii din cadrul Poștei spun că știau de posibilele disponibilizări încă de anul trecut.

”Compania ne-a informat de anul trecut despre intenția de a face disponibilizări”, a spus Remus Helju, liderul sindicaliștilor din cadrul Oficiului Județean de Poștă Sibiu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite