Magnatul Carabulea, ferit de ochii presei la intrarea în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fii magnatului au venit de doua ori joi seara la politia Sibiu
Fii magnatului au venit de doua ori joi seara la politia Sibiu

Ilie Carabulea a ajuns joi seara în arestul poliţiei Sibiu pe poarta de acces pentru maşini, ferit de ochii jurnaliştilor care au aşteptat ca acesta să ajungă la poliţie aproape jumătate de zi. Când a fost ridicat, Carabulea i-a aşteptat pe poliţişti cu bagajul făcut, împarte celula cu mai multe persoane iar fii săi au venit de două ori la poliţie, după arestare.

Ilie Carabulea a ajuns în arestul poliţiei Sibiu pe poarta de acces pentru maşini, a fost băgat în curtea din spatele IPJ şi de acolo introdus în arest, ferit de ochii jurnaliştilor.  

„Mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către instanţă a fost pus în aplicare de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu, persoana condamnată se află în centrul de reţinere şi arestare preventivă Sibiu.

Persoana condamnată a intrat în inspectorat cu maşina Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu pe poarta acces auto, în jurul orelor 19:00”, a declarat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Potrivit sursei citate, faptul că Ilie Carabulea nu a fost adus pe intrarea de la poliţia municipiului Sibiu, pe unde au fost aduşi în repetate rânduri condamnaţi sau reţinuţi în alte dosare mult mai puţin răsunătoare, este normal. 

„Nu există o procedură în acest sens, condamnaţii intră prin una din uşile de acces sau porţile de acces în inspectorat, aproape de accesul care se face pentru intrarea în centrul de reţinere şi arestare preventivă Sibiu, asta fiind în curtea interioară a inspectoratului”, a adăugat Luciana Balteş.

Carabulea i-a aşteptat pe poliţişti cu bagajul făcut

Ilie Carabulea i-a aşteptat pe poliţiştii care l-au ridicat cu bagajul pregătit, iar vineri are dreptul să primească pachet.

„În această după-masă, atunci când a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, a avut asupra lui un bagaj, aşa cum are fiecare persoană condamnată, iar în cursul zilei de mâine are dreptul la pachet, aşa cum au dreptul toţi cei aflaţi în arest.

Cunoştea faptul că urmează ca acest mandat să fie pus în aplicare întrucât era pregătit, avea lucrurile de care are nevoie în centrul de reţinere şi arestare preventivă Sibiu pregătite într-un bagaj de mână”, a mai spus Luciana Balteş.

Fiii săi au venit de două ori la poliţie

Tot în această seară, la poliţie au descins de două ori, din maşini de lux, şi fiii lui Ilie Carabulea. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Ilie Carabulea nu este singur în celulă, ci împarte spaţiul cu mai mulţi deţinuţi. În cursul zilei de vineri, va fi stabilit şi penitenciarul unde acesta urmează să fie transferat.

  

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite