Magazinele de vise, controlate săptămânal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controale la sânge, săptămânale! Asta promite inspectorul şef de la Poliţie, Tiberiu Ivancea, cel care a anunţat că reprezentanţii instituţiei vor lua la puricat, din această săptămână, toate magazinele etnobotanice din Sibiu.

Consumul de plante halucinogene a băgat în ultima perioadă în spital aproximativ 10 sibieni, din spusele şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu. Situaţia însă, spune acesta, a devenit alarmantă, exostând informaţii că tineri chiar din gimnaziu au început să fie clienţi fideli ai magazinelor de etnobotanice. Aşa se face că ceea ce până nu demult, erau nişte controale sporadice, vor deveni de acumsăptămânale.

„Aceste controale vor fi începute în această săptămână şi vor avea loc poate chiar săptămânal. Astfel de controale se efectuau şi înainte, însă erau sporadice şi nu aveau rezultatele scontate. În acest moment, am găsit pârghii pe care le vom pune în aplicare“, spune Tiberiu Ivancea, şeful IPJ Sibiu.

În acest moment la nivelul judeţului nostru funcţionează nu mai puţin de şase astfel de magazine, dintre care cinci sunt în municipiul Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite