Maestrul Ion Besoiu s-a rătăcit pe stadion, între suporterii de gală ai echipei Gaz Metan Mediaş (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marele actor Ion Besoiu a întârziat ieri după-masă la meciul de fotbal Gaz Metan Mediaş - FC Timişoara, ajungând pe la jumătatea primei reprize.

CITEŞTE ŞI:

Coadă la Sibiu pentru bilete la meciul Gaz Metan – FC Timişoara (FOTO)

BRD Sibiu e mai tare ca BCR, Carpatica şi Banca Transilvania. La fotbal

Ştranduri şi terenuri de fotbal din Sibiu

Din cauza faptului că a întârziat i-a fost şi foarte greu să mai găsească un loc diponibil, mii de sibieni mergând ieri să vadă primul meci din Liga I la Sibiu, după 14 ani. Pe o temperatură de aproximativ 30 de grade Celsius, foarte nepotrivită cu vârsta maestrului, lui Ion Besoiu i-a luat aproape un sfert de oră să ajungă la tribuna oficială a stadionului Municipal din Sibiu.

La tribuna oficială Ion Besoiu a luat loc în vecinătatea Prefectului de Sibiu, Constantin Trihenea, a primarului Mediaşului, Teodor Neamţu, şi a preşedinelui clubului de fotbl sibian, FC Voinţa, Ioan Hămbăşan.



Meciul Gaz Metan Mediaş - FC Timişoara s-a încheiat 2 la 2, timişorenii reuşind egalarea în minutele de prelungire a partidei, după ce Gaz-ul a condus cu 2 la 0. Gaz Metan Mediaş joacă câteva etape pe stadionul din Sibiu, propriul stadion aflându-se în plin proces de modernizare.

image

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite