Luptătorii sibieni au obţinut locul V pe ţară la concursulul organizat de Poliţia Română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luptărorii S.P.I.R. Sibiu au obinut locul V în clasamentul final în cadrul  concursului naţional desfăşurat între structurile speciale de intervenţie din Poliţia Română.

CITEŞTE ŞI:

Descinderi şi percheziţii în Sibiu şi Cugir

În perioada 29 august – 1 septembrie a.c., s-a desfăşurat la Bucureşti, concursul structurilor speciale de intervenţie din cadrul Poliţiei Române.
    La concurs au participat 42 de echipe de luptători şi s-a desfăşurat în cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.
    Echipa ce a reprezentat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost formată din patru luptători şi un şef de echipă din cadrul Serviciului Poliţiei de Intervenţie Rapidă.
    Competiţia a constat în 4 probe care s-au desfăşurat în zilele de 30 şi 31 august, iar în clasamentul final, echipa SPIR Sibiu s-a clasat pe locul V.
    Buna pregătire a luptătorilor sibieni s-a datorat şi sprijinului acordat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, care le-a permis accesul pe baza sportivă de pregătire cât şi Clubului Sportiv Municipal Sibiu, care le-a permis accesul pentru antrenamentele în bazin. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite