Luni va fi numit noul director interimar al spitalului sibian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul spitalului, medicul Gabriel Budescu, şi-a depus demisia. Preşedintele Consiliului Judeţean a afirmat că luni se va afla sigur cine preia interimatul.

Budescu a dat o singură declaraţie prin care explică faptul că nu mai era dorit la conducerea spitalului. „Consider că prezenţa mea la conducerea spitalului nu se mai dorea până la organizarea examenului şi mi-am prezentat demisia pentru că doresc ca activitatea spitalului să nu fie perturbată şi, în acest fel, toţi candidaţii să aibă şanse egale la examen", spune Gabriel Budescu.

De acum înainte, soarta spitalului e în mâinile consiliului Judeţean, consiliu care trebuie să numească un director interimar după care să stabilească exact data concursului pentru ocuparea postului vacant.

„Nu comentez în nicun fel demisia domnului Budescu şi nu o să anunţ niciun interimar până luni. Atunci o să facem publice dispoziiţiile pentru componenţa comitetelor interimare la toate cele trei spitale preluate de noi. Până luni nu îmi exprim nicio opinie sau părere legat de acest subiect. O să afle toată lumea la începutul săptămânii ce s-a stabilit” spune Martin Bottesch, preşedinte al CJ Sibiu.

Conform unor surse neoficiale, numele managerului interimar este Adrian Şanta, actualul director medical. Acesta însă s-a ferit să declare ceva, pentru moment, limitându-se să amâne o eventuală discuţie pentru aceeaşi zi, dată termen şi de Consiliul Judeţean, luni.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite