Luni şi marţi noaptea se face dezinsecţie în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultima dezinsecţie a avut loc în Sibiu în luna mai
Ultima dezinsecţie a avut loc în Sibiu în luna mai

A doua etapă a acţiunii de dezinsecţie va avea loc luni, 20 august şi marţi, 21 august. Firma contractată de municipalitate va pulveriza substanţele active în parcurile şi în zonele verzi din municipiul Sibiu.

Prima etapă a fost parcursă la începutul lunii mai a acestui an când au fost împrăştiate substanţe pentru dezinsecţie şi împotriva căpuşelor.

Acţiunea va începe luni, 20 august, după ora 20 şi va fi continuată în noaptea dinspre marţi, 21 august spre miercuri, 22 august. Echipele de dezinsecţie vor acţiona în prima fază în zonele verzi de lângă Calea Dumbrăvii, în zona Cimitirului Municipal, în parcuri şi apoi în zonele verzi situate în cartierele de blocuri.

„Municipalitatea îi roagă pe sibieni să evite aceste zone atunci când se efectuează pulverizarea. Menţionăm că substanţele folosite pentru dezinsecţie sunt în conformitate cu normele legale. În cazul în care condiţiile meteo nefavorabile nu permit desfăşurarea acţiunii, aceasta va fi reprogramată”, spun reprezentanţii Primăriei.

Valoarea contractelor încheiate pentru dezinsecţie şi pentru pulverizarea substanţei împotriva căpuşelor, pentru etapa din mai şi pentru cea din august, se ridică la 126.200 lei + TVA.

În paralel, Serviciul Parcuri şi Zone Verzi şi Serviciul Gospodărire continuă să acţioneze asupra vegetaţiei, pentru a o menţine scurtă.



Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite