Luni începe grădiniţa de vară la Copşa Mică, pentru 21 de copii romi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni Grădiniţa oraşului Copşa Mică îşi deschide porţile în aşteptarea celor 21 de copii romi copşeni care vor participa la Grădiniţa de Vară, în cadrul Programului Ministerului Educaţiei şi Învăţământului „Toţi la grădiniţă, toţi în clasa I”.

CITEŞTE ŞI:

SMURD Copşa Mică împlineşte 5 ani de la înfiinţare

Proxeneta din Copşa Mică a fost arestată

Copiii au avut parte de surprize la Copşa Mică, de ziua lor

Programul este destinat copiilor care nu au beneficiat de cursurile învăţământului preşcolar, şi urmează a fi înscrişi anul acesta în clasa I. Astfel, pe parcursul a trei săptămâni, copiii vor urma activităţi intensive de  pregătire, în care vor învăţa tot ceea ce este necesar pentru a se asigura o cât mai bună integrare în clasa întâi.

Premergător începerii programului, s-a constituit o comisie care organizează şi urmăreşte desfăşurarea în bune condiţii ale acestuia. Din comisie fac parte reprezentanţi ai cabinetelor medicale locale, ai comunităţii rome, ai Primăriei, directoarele Grădiniţei şi Şcolii cu clasele I-VIII, dar şi câţiva membri delegaţi de Grupul de Dezbateri Publice – grup alcătuit din locuitori ai oraşului care doresc să se implice în toate activităţile care vizează interesul copşenilor.
Mulţumim tuturor celor care şi-au luat angajamentul de a se ocupa de cei 21 copii şi le urăm ca proiectul acesta să îşi atingă toate obiectivele propuse.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite