Lucrările de modernizare a străzilor din cartiere continuă la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Pe strada Faurului se finalizează reţeaua de apă şi canal pluvial. Săpătura generală este deja realizată şi se lucrează în prezent la iluminatul public.

Lucrările au avansat şi pe străzile cuprinse în pachetele finanţate din creditul BERD. Se lucrează în continuare pe străzile Şt. O. Iosif, G. Asachi, Gh. Şoima, Teilor, M. Hochmeiester, Ion Sion, Brazilor, Prejbei şi Maşiniştilor. Lucrările la viaductul Gara Mică continuă într-un ritm bun cu consolidarea elementelor de susţinere ale podului.

Pe Calea Turnişorului s-a aşternut binderul pe carosabil iar trotuarele sunt la nivel de beton, iar pe suprafaţa parcărilor se aşterne în prezent stratul de binder. Urmează amenajarea iluminatului public de pe această stradă, în prezent fiind în curs o procedură de achiziţie.

DPC lucrează în prezent în Piaţa Iancu de Hunedoara, pe strada I. Neculce, pe strada Copernic, Lucian Blaga, finalizează lucrările pe strada Timotei Popivici, execută reparaţii la carosabil în staţiunea Păltiniş şi continuă aşternerea stratului de uzură pe străzile din Cartierul Tineretului.




Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite