Lucrări la străzi, reţele şi modificări în trafic în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

DPC continuă lucrările de refacere a carosabilului pe străzile Turismului, Lucian Blaga, Dealului, Daliei, Vasile Alecsandri şi în Piaţa Iancu de Hunedoara. La trotuare se lucrează în zona sensurilor giratorii din Piaţa Unirii şi pe strada Morilor.

Pe strada Lupaş se scot bordurile şi urmează să se repare trotuarele. De asemenea, DPC execută frezări şi plombări pe Aleea Biruinţei şi pe Calea Cisnădiei. Lucrările pe strada I. Neculce se apropie de finalizare. Şi pe strada Orzului a fost aşternută uzura.

Pe primul tronson al Căii Poplăcii constructorul continuă cu lucrările la reţelele de utilităţi. Reamintim pe această cale participanţilor la trafic că pe strada Valea Aurie, pe tronsonul dintre străzile Sibiel şi Poiana, se circulă în sens unic. De asemenea, pe strada Poiana s-a instituit sensul unic dinspre strada Valea Aurie spre strada Ludoş. Aceste  măsuri au fost luate pentru a evita astfel aglomerarea pe aceste străzi care folosesc drept rută ocolitoare pe perioada lucrărilor de pe Calea Poplăcii.

O altă lucrare importantă este cea de reabilitare a viaductului Gara Mică. În prezent aici se lucrează la cofrajul în consolă şi se execută hidrosablarea. Constructorul va începe turnarea stâlpilor.

Odată cu finalizarea sensului giratoriu de la intersecţia Bulevardului Vasile Milea cu Calea Dumbrăvii, trecerea de pietoni de pe Bulevardul Vasile Milea din dreptul Băncii Carpatica va fi desfiinţată.

Şi lucrările la reţelele de canalizare continuă. Din data de 13 august constructorul va începe reabilitarea acesteia pe strada Rozdeşti, stradă care va rămâne închisă traficului timp de două săptămâni. Acelaşi tip de lucrări vor începe apoi pe strada Cindrelul unde traficul va fi doar restricţionat. Constructorii contractaţi de SC Apă Canal lucrează pe strada Privighetorii, Sibiel, Călan şi vor începe pe strada Dobârca, Islazului, Goga şi pe străzile din zona Şerbota.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite