Lucrări importante în Vestul şi Nordul Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În următoarele săptămâni străzi din Ţiglari, Terezian şi Zona Industrială Vest vor fi afectate de lucrări de infrastructură şi întreţinere.

CITIŢI ŞI:

ITM Sibiu explică firmelor sibiene Codul Muncii

Trenuri anulate de Paşte în Sibiu

Pe Calea Turnişorului vor continua lucrările de reabilitare, iar pe Kogălniceanu, constructorul intervine în aceste săptămâni pe pe tronsonul Frigoriferului – Şoseaua Alba Iulia. Circulaţia nu va fi oprită, însă se va desfăşura alternativ, pe o singură bandă.

„Conform evaluărilor constructorului lucrările la reţele pe aceste două tronsoane vor fi finalizate până la jumătatea lunii august”, spune primarul Klaus Iohannis. Apoi pe strada Ţiglari, se lucrează din aceste zile pe porţiunea dintre strada Lutului şi Record. Pe strada Tudor Vladimirescu se lucrează pe porţiunea Reconstrucţiei – Timişoara la aşternerea pietrei sparte. Pe strada Lânii este în curs o lucrare destul de mare, de reabilitare a carosabilului după intervenţiile la reţele. Pe strada Căprioarelor se lucrează la montarea gurilor de scurgere şi la amenajarea trotuarelor, iar pe strada Cerbului la canalizare.

Şi în Zona Vest se fac din această săptămână lucrări pe drumurile secundare 5 şi 7.

Pe drumul secundar 5 se lucrează la trotuare pe porţiunea dintre tronsonul deja finalizat al acestui drum şi strada Europa Unită. Pe ultimul tronson al drumului secundar 7 situat între strada Europa Unită şi strada Turda, se lucrează la canalizare. Plombări se efectuează pe străzi din zona Pieţei Cibin şi zona Lazaret.

În paralel se lucrează la refaceri ale carosabilului în urma intervenţiilor la reţele, la refaceri ale pavajului pe unele străzi din centrul istoric şi la refacerea marcajelor rutiere.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite