Lucrări de gospodărire în Guşteriţa, Valea Şurii Mari şi în parcurile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe parcursul lui 2011 Serviciul Gospodărire a efectuat o serie de lucrări de decomaltare a pârâurilor Valea Rece (Guşteriţa), Valea Şurii Mari, canalul de pe strada Ulmului şi rigolele de pe strada Podului din Guşteriţa. În Parcul Sub Arini au fost curăţate cele patru acumulări  nepermanente de apă.

Pe Valea Rece, Valea Şurii Mari şi canalul de pe strada Ulmului s-a tăiat vegetaţia şi s-a curăţat albia de deşeuri şi mâl pentru a permite scurgerea apei. Rigolele şi podeţele de intrare pe proprietăţi de pe strada Podului au fost curăţate de depuneri.

De asemenea, în Parcul Sub Arini au fost curăţate cele patru acumulări  nepermanente de apă. Acestea sunt situate în zona dintre strada Argeşului şi Grădina Zoologică. Au fost curăţate buruienile şi arborii crescuţi haotic pentru a ordona aspectul zonei. La lacurile 3 şi 4 au fost adunate şi deşeurile rezultate în marea lor majoritate din lucrări de construcţii.

S-a intervenit pe albia Râului Cibin, în zona străzii Viitorului, pentru curăţarea vegetaţiei.
DPC a finalizat lucrarea de decolmatare şi amenajare a albiei Pârâului Trinkbach pe porţiunea de pe strada Independenţei, până la Facultatea de Medicină. Urmează să fie amenajată o parcare în spaţiul nou creat prin betonarea albiei.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite