Lucian Gancea, polițistul mort anul trecut într-un accident rutier, va fi omagiat la Sibiu de Ziua Poliției Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibienii sunt așteptați, pe 23 martie, la o paradă urmată de exerciții cu câini polițiști, mașini și trupe de intervenție, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Poliției Române, care va fi sărbătorită în acest an la Sibiu.

La evenimentele programate la Sibiu vor participa delegații străine, miniștri și atașați de interne, conducerea Inspectoratului General al Poliției Române și oficialități de la nivel central și local.

Manifestările includ o depunere de coroane, un Te Deum, un cuvânt al oficialilor și o paradă urmată de exerciții cu câini polițiști, mașini și trupe de intervenție.

”La paradă oamenii vor putea să se familiarizeze cu tehnica noastră, cu atribuțiile Poliției, vor vedea modul de intervenție al lucrătorilor de poliție, vor putea relaționa cu poliția”, spune comisarul șef Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției Române.

Evenimentele vor include și un moment special, în memoria lui Lucian Gancea, polițistul de la circulație mort anul trecut în misiune, într-un accident rutier.

”Polițistul căzut la datorie va fi omagiat în fața familiei și a cetățenilor”, adaugă comisarul șef Christian Ciocan. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite