Lucian Gaidarji, fostul director al Poştei din Sibiu, a dat Poşta Română în judecată după ce a fost concediat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Gaidarji
Lucian Gaidarji

Fostul director al Oficiului Judeţean de Poştă Sibiu, Lucian Gaidarji, a acţionat în instanţă Compania Naţională Poşta Română, după ce a fost concediat.

Contactat de Adevărul, Lucian Gaidarji susţine că a fost victimă a „epurării politice” şi că a decis să-şi caute dreptatea în instanţă.

Acesta spune că la Poştă s-a făcut o „aşa-zisă concediere colectivă” care i-ar fi vizat pe „toţi directorii, membri PDL, nu s-a ţinut cont că au făcut treabă”.

„Am intrat în aşa-zisa procedură de concediere colectivă, am fost concediaţi toţi. În locul meu a fost numit un cetăţean, şef de serviciu, în loc de director general, dar cu aceleaşi atribuţii”, susţine Lucian Gaidarji.

Potrivit acestuia, a primit decizia de încetare a contractului de muncă în 9 iulie, cu preaviz de 20 de zile, iar din 6 august nu a mai mers la serviciu.

Lucian Gaidarji spune că solicită în instanţă reîncadrarea şi plata salariilor pe perioada cuprinsă între momentul concedierii şi cel al finalizării procesului.

„Nu banii mă interesează, eu am făcut ce am făcut acolo cu plăcere”, a mai declarat, pentru Adevărul, fostul director al Poştei din Sibiu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite