Lovit cu ranga în cap, în curtea vecinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Sibiu, este internat în spital, după ce a fost lovit cu pumnii şi a primit o rangă în cap, de la fiul unui vecin şi doi preteni ai acestuia.

CITIŢI ŞI

Înjunghiat de finul său,după ce au băut împreună

Bărbatul le-a povestit medicilor că a fost la un vecin şi, în timp ce se afla acolo a venit şi fiul acestuia, însoţit de doi amici. Aflati sub influenţa băuturilor alcoolice, din spusele bărbatului, cei trei au sărit la bătaie, l-au lovit pe bărbat cu pumnii şi apoi cu o ranga în cap. În urma altercaţiei, trei persoane au ajuns la spital.

„În cursul nopţii, la Unitatea Primiri Urgenţe au ajuns trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 45 de ani. Unul dintre acestia, în varsta de 45 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu  fractură parietală drepta cu infundare şi un traumatism toracic cu fracturi costale, pacientul a primit ingrijiri medicale şi a rămas internat în cadrul Sectiei Neurochirurgie a spitalului, iar ceilalţi doi bărbaţi au suferit leziuni minore şi nu au necesitat internare“, a spus Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean.

Bărbatul bătut susţine că va depune plângere la poliţie, imediat ce starea de sănătate i se va mai îmbunătăţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite