Listele cu persoanele cu drept de vot din municipiul Sibiu pot fi consultate la sediul Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Cetăţenii cu drept de vot (inclusiv cetăţenii Uniunii Europene) care au domiciliul sau reşedinţa în municipiul Sibiu pot să verifice înscrierea în listele electorale permanente şi complementare la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, situat în Sibiu, str. Samuel Brukenthal nr. 2, camera 116, etaj I, de luni până vineri între orele 9 – 12, începând de miercuri, 2 mai 2012.

În cazul în care există persoane care nu se regăsesc înscrise pe listele electorale sau sunt înregistrate greşit, cetăţenii care au domiciliul sau reşedinţa în municipiul Sibiu pot formula în scris o sesizare, însoţită de copia unui document de identitate.
   
”Cetăţenii Uniunii Europene cu drept de vot care au domiciliul sau reşedinţa în municipiul Sibiu şi nu se află în evidenţele Biroului pentru Imigrări Sibiu pot fi înscrişi, la cerere, de către primar în lista electorală complementară, pe baza unui document care le atestă identitatea şi a unui document care atestă adresa la care locuiesc. În cazul în care cetăţenii Uniunii Europene doresc radierea lor din listele electorale, aceştia pot solicita acest lucru printr-o cerere scrisă adresată primarului”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.

Potrivit sursei citate, cetăţenii cu drept de vot care şi-au stabilit cu cel puţin 3 luni înaintea scrutinului reşedinţa în municipiul Sibiu (până la data de 09 martie 2012),  pot fi înscrişi de către primar în lista electorală suplimentară, pe bază de cerere însoţită de actul de identitate.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite