Liga a II-a / Voinţa Sibiu a bătut CSM Rm. Vâlcea. Gogoşoiu a marcat pentru CSM Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De ce i-a fost frică antrenorului Jerry Gane nu a scăpat. Echipa sa, Gaz Metan CFR Craiova, a fost învinsă astăzi la scor, pe teren propriu, de FC Silvania, formaţie care nu acumulase vreun punct până acum.

CITEŞTE ŞI:

Voinţa Sibiu debutează în Liga a II-a cu un egal în faţa Daciei Mioveni

Voința Sibiu joacă la Reghin în faza a IV-a a Cupei României Timişoreana

Trupa din Şimleul Silvaniei s-a impus cu 3-0 la Depou, prin golurile marcate de Petcuţ (24, 45) şi Andor (85), iar „găzarii“ rămân doar cu victoria din prima etapă (2-0 cu CSM Vâlcea).

Trebuie să fim atenţi la meciul ăsta, pentru că Silvania, deşi nu a arătat mare lucru până acum, ne-a bătut anul trecut la Craiova“, avertiza Gane înaintea jocului, dar se pare că elevii săi nu l-au luat în serios.

După meci, Jerry Gane a acuzat greşelile colective ale jucătorilor săi şi a precizat că acestea trebuie neapărat remediate până la meciul următor. 

La Slatina, ALRO, condusă de pe bancă de Corneliu Papură, a obţinut prima victorie din campionat, 2-0 cu FC Argeş, prin golurile marcate de Kalay (30) şi Precup (89).

Împrumutat de Universitatea Craiova la CSM Vâlcea, Dan Gogoşoiu a marcat pentru noua sa echipă în meciul de la Sibiu cu Voinţa, însă „municipalii“ au fost învinşi cu 2-1.

Celelalte rezultate din etapa a 3-a, în Liga a II-a, Seria a 2-a: ACU Arad - FC Bihor 0-1, Arieşul Turda - Minerul Lupeni 1-1, Mureşul Deva - UTA Arad 1-0, Dacia Mioveni - ACSMU Poli Iaşi 1-1. Partida Petrolul Ploieşti - Unirea Alba Iulia se joacă mâine.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite