Licitaţie inedită de desene şi icoane, în această seară, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Licitaţia începe la ora 19.00, la Atrium Classic Cafe
Licitaţia începe la ora 19.00, la Atrium Classic Cafe

Lucrările au fost realizate de copiii de la Centrulul de Plasament “Gulliver" din Sibiu şi de Comunitatea de Tineri 2, din cadrul Proiectului “SOS Satul Copiilor” din Cisnădie.

Sub denumirea de “Crăciun Fericit”, Clubul Lions Campus Sibiu organizează, în această seară, o licitaţie inedită, în scop caritabil.   Începând cu ora 19.00, la Atrium Classic Café vor fi licitate desene, tablouri si icoane realizate copiii de la Centrulul de Plasament “Gulliver" din Sibiu şi de Comunitatea de Tineri 2, din cadrul Proiectului “SOS Satul Copiilor” din Cisnădie.

„Pe această cale, facem un apel tuturor concetăţenilor şi în special sponsorilor, firmelor, mediilor bancare şi oamenilor de afaceri care prin gestul lor sufletesc şi material pot să contribuie, în preajma  Craciunului, cu donaţii in contul RO16 CECE SB0143 RON 069 9731. Înaintea licitatiei desenelor, vă asteptăm la urna special amenajată la Atrium, pentru donaţii în bani, hăinuţe, jucării, dulciuri şi rechizite“, spun reprezentanţii Clubului Lions Campus Sibiu.

Evenimentul va fi urmat de un concert de colinde, al grupului de colindători ai corului  "Timotei Popovici" de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite