Liceenii din Sibiu învaţă să îşi aleagă viitorul, cu AIESEC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liceni se pot inscrie in proiect pana in 24 octombrie
Liceni se pot inscrie in proiect pana in 24 octombrie

Odată cu începutul lunii octombrie, reprezentanţii AIESEC au dat startul unei campanii care urmareste pregatirea elevilor pentru o noua etapa, terminarea liceului, si primii pasi catre maturitate.

Sub sloganul „Step up your choices”, elevii care vor sustine examenul de Bacalaureat anul acesta sunt provocati sa porneasca intr-o aventura extraordinara de autocunoastere si dezvoltare alaturi de studenti internationali voluntari, facilitatorii atelierelor din cadrul Grow 1.2.,  prin care vor explora ce posibilitati ii asteapta si care este calea care li se potriveste.

„Grow, programul educational inovativ de lunga durata, desfasurat in perioada 2010-2015 isi propune printr-un  pachet educativ si de consiliere complementar educatiei formale sa pregateasca tineri increzatori, cu o buna cunoastere a slabiciunilor si a punctelor tari pe care le au si care actioneaza responsabil in luarea deciziilor profesionale si personale. Programul Grow vrea sa devina prima optiune a elevilor de liceu in alegerea unui program de educatie inovativa prin care sa aiba acces la o dezvoltare a aptitudinilor, atitudinilor si la descoperirea valorilor personale“, spun reprezentanţii AIESEC.

In Sibiu, sesiunile vor avea loc intre 1 Noiembrie şi 17 Decembrie. La aceste sesiuni vor fi prezenti 4 studenti veniti din Grecia, Ucraina, Polonia şi Noua Zeelanda.

Liceenii din anii terminali, care vor să participe la proiect,  sunt asteptati sa se inscrie la cursuri până în 24 octombrie, pe website-ul oficial al proiectului: www.growedu.ro.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite