Let's do it România 2011 a pornit în judeţul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii proiectului "Let's do it România" 2011 pentru judeţul Sibiu au anunţat astăzi principalele direcţii ale ediţiei din acest an: mai mulţi voluntari şi mai multe gunoaie strânse pe o suprafaţă mia mare.

CITEŞTE ŞI:

INEDIT - Comuna fără telefonie mobilă dar cu internet WI-FI

“În 2010 am avut stabilite 28 de trasee, pe care am făcut curăţenie şi pot spune că aproape toate localităţile s-au implicat în proiect. Am fost sprijiniţi şi de autorităţile locale şi de firme care ne-au sponsorizat cu saci menajeri şi mănuşi. La această ediţie, după ce o să stabilim procesul de cartare, vrem să acoperim mai multe zone şi să oferim voluntarului posibilitatea să îşi aleagă zona de cartare” a declarat Oana Prodan, project manager “Let`s Do It, Romania!” pentru judeţul Sibiu.

Anul trecut în judeţul nostru peste 3000 de voluntari au reuşit să strângă puţin peste 9000 de saci de gunoi. Targetul ediţiei din acest an este depăşirea acestor valori.

De asemenea, Let's do it România 2011 are nevoie şi de voluntari, cei interesaţi putându-se înscrie pe site-ul de internet al proiectului.

Ziua de Curăţenie Naţională în acest an este 24 septembrie. Mai multe detalii despre programul de voluntariat găsiţi pe site-ul www.letsdoitromania.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite