Sibiu: “The Legends of The Black Top” amânat pentru noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: “The Legends of The Black Top” amânat pentru noiembrie
Sibiu: “The Legends of The Black Top” amânat pentru noiembrie

Evenimentul de baschet programat la Cluj pe 11 septembrie, la Sibiu  pe 12 septembrie şi la Bucureşti  pe 14 septembrie a fost amânat din cauza unor accidentări în lotul echipei AND 1. Dezamăgire pentru Sibiu şi Cluj, deoarece meciul este reprogramat doar în cazul spectacolului din capitală, în rest fiind anulat.

În cadrul unui meci pe care jucătorii echipei AND 1 l-au avut zilele trecute în SUA, baschetbaliştii „The Professor“ şi „The Air Up There“ au suferit accidentări destul de serioase. De vină pare a fi programul foarte aglomerat al vedetelor care i-a făcut indisponibili pentru o perioadă de aproximativ două luni. „Până la decizia unui diagnostic favorabil din partea medicilor echipei, s-a decis anularea oricărui meci la care echipa urma să joace“, se arată într-un comunicat de presă. Astfel, evenimentul de baschet „The Legends of The Black Top“ programat pentru această lună pe meleaguri mioritice a fost amânat de organizatori.

Dar fanii care îi aşteptau pe talentaţii baschetbalişti americani la Cluj (11 septembrie), Sibiu (12 septembrie) şi Bucureşti (14 septembrie) nu au motive de îngrijorare, deoarece organizatorii au reprogramat evenimentele. Din păcate, din trei fac unul singur, astfel că sibienii şi clujenii nu vor mai găzdui legendele din NBA. Singurul meci a fost reprogramat la Sala Polivalenta din Bucureşti pentru data de 11 noiembrie 2009.

Pentru toţi cei care şi-au cumpărat deja bilete, fie că pentru spectacolele din Sibiu şi Cluj ori pentru cel din Bucureşti, acestea rămân valabile. „Pentru fanii din Cluj şi Sibiu care doresc să ajungă la evenimentul din capitală, biletele rămân de asemenea valabile, urmând a fi preschimbate la intrare în tichete cu locuri la aceeaşi categorie“, precizează organizatorii, în acelaşi comunicat.

Cei care au achiziţionat tichete şi nu pot ajunge la acest eveniment, îşi pot recupera banii după cum urmează:
- pe 14 septembrie, între orele 18.00 – 21.00, de la casa de bilete a Sălii Polivalente;
- în perioada 15 septembrie - 30 septembrie, de pe site-ul www.bilete.ro (vizitati site-ul pentru detalii);
- în perioada 15 septembrie - 7 octombrie la Cluj şi Sibiu - de la casele de bilete ale locaţiei unde au fost achiziţionate;
- în perioada 15 septembrie - 7 octombrie, cei care şi-au cumparat biletele de pe www.re5pect.ro sunt rugaţi să sune la 0733.228.855.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite