Sibiu: Hip hoperul sibian Legalize îşi lansează joi primul videoclip

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi, cinci noiembrie, cântăreţul sibian de hip hop, Legalize, îşi va lansa pe un important portal românesc de ştiri, informaţii şi divertisment primul videoclip din carieră.

Piesa  „Între noi“  beneficiază de puţin timp de videoclip, videoclip care va fi lansat pe www.apropo.ro. Mai mult, „Între noi“ se va auzi începând din această săptămână şi la mai multe radiouri naţionale. Acesta este primul material oficial Legalize. Maxi single-ul „Între noi“ conţine două piese, prima care dă numele materialului şi „Eşti din alt film“. În plus, aici vor fi prezente şi încă două remixuri făcute de alţi producători de muzică pop şi house. Piesa „Între noi“, în care Diedra, o cântăreaţă de origine americană, face featuring, promovează albumul „Slăbiciuni“ care va fi lansat în primăvara anului viitor.

Nicu, pe numele său de scenă Legalize, cântă din 2002 şi a avut zeci de concerte în Sibiu, prin ţară şi chiar la Viena. Din 2008 lucrează cu baieţii de la Kartel sub labelul independet D.A.V.A. Records. Tot anul trecut, Legalize a schimbat şi stilul muzical, din gangsta rap într-un stil mult mai abordabil, mai comercial, aşa cum singur declară.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite