Sibiu: Lecţii gratuite pentru părinţi, în muzeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Lecţii gratuite pentru părinţi, în muzeu
Sibiu: Lecţii gratuite pentru părinţi, în muzeu

După succesul înregistrat la „Ziua sugarului sibian“, când peste 300 de bebeluşi, însoţiţi de tinerii lor părinţi au participat la activităţile desfăşurate în Muzeul în aer liber, reprezentaţii Muzeului Astra au decis să organizeze mâine o nouă întâlnire dedicată „meseriei“ de mămică.

Sub denumirea de „Ce mai putem face pentru a avea un copil sănătos?“, seminarul organizat în colaborare cu specialişti în neonatologie se adresează tuturor sibienilor care au copii cu vârsta până în trei ani. „ Scopul acestei initiaţive este acela de a informa părinţi despre noutăţile apărute în alimentaţia sugarului, precum importanţa alăptării, utilizarea corectă a formulelor de lapte praf, diversificarea corectă a alimentaţiei la sugar, principii moderne de nutriţie pediatrică şi rolul alimentaţiei corecte în prevenirea apariţiei unor afecţiuni la sugar şi copil şi vaccinările din primul an de viaţă, vaccinuri noi, alternative moderne de vaccinare, sau rolul imunizărilor în prevenirea bolilor infecţioase în copilărie“, spune Eliza Penciu, din partea Muzeului Astra. 
Întâlnirea va avea loc mâine, între orele 11.00 şi 14.00, la amfiteatrul de pe lac, intrarea tutror participanţilor fiind liberă.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite