La Sibiu se sărbătoresc 10 ani de Local Kombat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Sporturilor Transilvania gazduieste vineri, 19 Noiembrie 2010, ediţia specială  Local Kombat, "10 ani in RING!", care marchează împlinirea unui deceniu de la debutul sportului de contact profesionist in România.


Organizatorii au pregătit un fight card exploziv, format din 9 meciuri avându-i ca protagonişti pe cei mai buni luptători români, precum şi sportivi de top din SUA, Olanda, Germania, Franţa, Bulgaria şi Bosnia.
 
După ce a fost eliminat la Seoul, semifinalistul K1 "Iron" Raul Catinas revine în forţă la Sibiu, unde va da piept cu gigantul de 2 m şi 150 kg din SUA, Imani Lee.  Întâlnirea cu veteranul Marius Tita,  reprezintă pentru "Gentelmanul" Miodrag Olar un test dur la  debutul acestuia în circuitul LK.

Cei doi sportivi ai clubului KUDOKAI ATLASSIB vin după un stagiu de pregătire şi câteva meciuri de verificare în Olanda, alături de echipa SUPER PRO din care mai fac parte luptători precum campionul K1 MAX Albert Kraus, Alviar Lima ,Rico Verhoeven sau HANS STRINGER.
 
Deşi s-a pregătit intens alături de colegii săi, "Ursul Carpatin" Adrian Stoiţi a suferit zilele trecute o accidentare serioasă astfel că, din nefericire, nu va avea ocazia să-şi ia revanşa în faţa lui Cătălin Zmărăndescu.
 
În aceeaşi seară, la numai 3 săptămâni dupa LK Bosnia,  "Fiul lui Dracula", Sebastian Ciobanu, îl întâlneşte, pe  francezul Noel Cadet în timp ce Cătălin Zmărăndescu vrea revanşa, pe reguli MMA, cu bulgarul "Kamen Georgiev".  
 
"Pitbull" Ionut  Atodiresei, un alt veteran al  circuitului, promite să facă spectacol în meciul cu olandezul de origine albaneză  Valdrin Vatnikaj.
 
Şi ceilalţi luptători din noua generaţie, fraţii Andrei şi Bogdan Stoica, precum şi Adrian Mitu se pregătesc pentru cel mai important test al carierei, dorind să-şi câştige locul în prima linie a LK.
 
După ce a debutat la Constanţa cu o victorie surprinzătoare în faţa lui Mihăiţă Gloescu, clujeanul Valentin Adalbert vrea să confirme că nu a fost o simplă întâmplare şi promite să-l spulbere pe mult  mai experimentatul Marian Iordan.
 
Aşadar, spectatorii vor avea parte de un spectacol de excepţie, cu 6 meciuri la categoria grea şi 3 la cea medie, dintre care 8 pe reguli K1 iar unul pe reguli MMA.
 
Pe lângă desfăşurarea de forţe din ring, fetele de la Sexy Kombat, invitaţii speciali şi afterparty-ul vor asigura reuşita evenimentului.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite