La Păltiniş se schiază cu spor. Arena Platoş este principala atracţie (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deschisă în sfârşit publicului, Arena Platoş - Poiana Poplăcii atrage tot mai mulţi sibieni şi iubitori ai sporturilor de iarnă. Câteva sute de sibieni au testat astăzi pârtia lungă de aproximativ 600 de metri.

CITEŞTE ŞI:

Ziua Snowboard-ului a fost sărbătorită cu adrenalină la Păltniş (GALERIE FOTO)

Proiectul lui Andy Fazekas şi Martin Freinademetz devine încet-încet unul dintre cele mai populare locuri din Păltiniş, iarna aceasta.„Ne-am dorit foarte mult să ducem la bun sfârşit un asemenea proiect pentru că schiul şi snowboardingul sunt nişte sporturi extraordinar de frumoase iar copiii merită să beneficieze de un resort de schi cu toate facilităţile. Vor urma multe alte surprize, destinate în special familiilor”, spune Martin Freinademetz, unul dintre iniţiatorii acestui proiect.

image


Când va fi finalizată în totalitate, Arena Platoş va fi printre cele mai moderne baze sportive din ţară. Pentru a nu depinde în totalitate de capriciile vremii şi pentru a asigura un confort sporit turiştilor, Complex Arena Platoş este dotată cu sisteme de producere a zăpezii de ultimă generaţie iar tunurile de zăpadă sunt alimentate de un lac de acumulare artificial, construit anul trecut.



O cartelă pentru o zi întreagă, cu urcări nelimitate, costă 50 de lei. În paralel, funcţionează şi un sistem de cartele pe puncte. Cardurile cu puncte echivalente a 25 de lei asigură 10 urcări pe pârtiile mari şi 15 urcări pe pârtia de începători. Copiii până la 6 ani, însoţiţi de părinţi, au gratuitate. Elevii şi pensionarii se bucură de reduceri la cartele şi cardurile de puncte.

image
image

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite