Klaus Iohannis: Pentru mulţi 2010 a fost destul de bun. Pentru şi mai mulţi a fost un an greu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, spune în mesajul său de Anul Nou că din dificultăţile întimpinate de toată lumea pe parcursul anului 2010 ar trebui să ne pună pe gânduri şi să ne ajute să trecem mai uşor peste alte greutăţi, dacă învăţăm ceva din greşeli.

CITEŞTE ŞI:

Iohannis: „Poziţia Germaniei faţă de aderarea României la spaţiul Schengen este un eşec răsunător al diplomaţiei româneşti”

Ce le doreşte Klaus Iohannis românilor în prag de Crăciun

Redăm mai jos mesajul complet al primarului Sibiului de Anul Nou:

"Mai sunt câteva zile din anul 2010 şi în timp ce ne pregătim să întâmpinăm noul an, petrecem şi câteva momente de reflecţie pentru a face un bilanţ personal asupra anului care tocmai se încheie.

Pentru mulţi 2010 a fost un an destul de bun, cu obiective personale şi profesionale realizate. Pentru şi mai mulţi însă a fost un an în care au trebuit să regândească multe proiecte şi să-şi reorganizeze planurile datorită dificultăţilor pe care le-a adus acest an.

Indiferent cum a fost el, cred că cel mai bine este să învăţăm din această experienţă şi să devenim mai înţelepţi şi mai prudenţi în toate aspectele vieţii. Anul greu care tocmai a trecut să-l lăsăm în urmă şi să pornim spre anul nou cu gânduri bune şi conştienţi că va fi nevoie de multă muncă pentru a trece 2011 în rândul anilor reuşiţi.

Vă doresc să aveţi un an nou în care să vă meargă mai bine, iar anul 2011 să vă găsească optimişti şi înconjuraţi de oamenii dragi din viaţa dumneavoastră".

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite